Helen

helen-yogalivJag känner mig så oerhört tacksam att denna dröm har blivit verklighet, nämligen att få öppna en mötesplats där människor kan söka inre lugn och bara kan få landa i sig själva.

För mig kändes det viktigt att hitta yogan på svenska, att ta in den norrbottniska naturen i yogarummet för att påminna oss om var vi kommer ifrån. Därför fick björken, samernas nationalträd, bli en symbol för kraft och läkning. Björken har en uppåtgående energi och ett kraftigt rotsystem. Vi använder saven, vi har björkruskor i bastun, och vi eldar med veden. Den är böjlig och anpassningsbar. Det finns en mjukhet i det kraftfulla, precis det som vi människor har inom oss. Min önskan är att YogaLIV ska vara en plats där du kan odla dig själv inifrån.

Yogan har utövats i flera tusen år och är ett av världens äldsta system för hälsa, och jag ser att det mer än någonsin finns en längtan av att få lära sig dessa tekniker för att skapa balans i kropp och själ i det alltmer hektiska liv vi lever idag.

Både Kundaliniyoga, som erbjuder enkla redskap att snabbt återställa kropp och själ i balans, och Yinyoga för dig som vill slappna av på djupet samtidigt som du blir mjukare både till kropp och sinne, är enkla yogaformer som kan göras av alla oavsett ålder eller tidigare träningserfarenhet.

Känner du att du skulle vilja må bättre i din vardag? Ja då kan yogan vara ett sätt för dig att nå dit.

Än en gång, Varmt Välkommen till YogaLIV 💚

Helen Nilsson
Int. cert kundalini- och meditationslärare,
Yinyogalärare, Gongspelare