Workshop/Föreläsningar

Från Yang till Yin

Kom och låt dig inspireras av Yogalivs ”egen” gästlärare Erik Bergendahl.

Unna dig en fm med att dyka in i yogans härliga värld med lite mer dynamisk yoga till att börja med för att sedan mjukt landa i yinyogans sköna ställningar Njut och boosta dig med lite energi dryck och rawballs därtill.

Erik har sysslat med meditation och yoga sedan i Sverige. Erik har även studerat lärarutbildningar i yinyoga. Han driver en egen yogastudio i Nynäshamn ( Trikonayoga.se) och anordnar även workshops och retreater med stort fokus på yinyoga och mindfullness.

På sommaren bor han i Luleå då han har klasser på Yogaliv.                                                     I sitt ”tidigare” liv arbetade han med grafisk design och han är utbildad journalist. Erik bor med en fru, två katter och två barn i Nynäshamn.

”För mig är det viktigt att se att vi alla har olika psyken, olika kroppar med en egen unik kroppskonstitution, var och en av oss. All yoga handlar om att hitta denna alldeles egna autentiska röst och sanning”- Erik Bergendahl

Återkommande workshops. Datum senare

Varmt Välkommen att anmäla dig till helen@yogalivlulea.se

 

Kära Retreatintresserade!

YogaLiv har haft äran att ha fått ha Björn både på en- och tvådagars retreat samt ett föreläsningstillfälle. Björn är en fantastisk spridare av ljus kärlek och livskunskap. Just för tillfället har vi inget inbokat men hoppas på att hitta tid och sammanhang för ett fortsatt samarbete.

Stranden i Falsterbo för Civilekonomen

Från Ytlighet till Innerlighet

Tvådagarsretreat med Björn Natthiko Lindeblad
Hur hittar vi lugn och tillit inombords mitt i livets oundvikliga stormar? Vad hjälper oss att lyssna på vår allra klokaste inre röst? Hur kan vi möta våra egna tankar och känslor med humor? Hur kan vi lära oss att släppa taget om tankar som inte gör oss gott?

Lyssna till Björns tankar om intuition, etik, ansvar, människosyn, kärlek, medkänsla, medveten närvaro och stillhetens värde

Björn Natthiko Lindeblad är civilekonomen som hoppade av ett toppjobb som 26 -åring och istället blev buddistisk skogsmunk i 16 år i både öst och väst.Seddan han kom hem igen hösten 2008 har han blivit en av våra mest uppskattade talare och meditationslärare. Hans Sommarprogram i P1 2012 blev de året ett av de mest hyllade.Björn har även varit en flitig gäst i TV-soffan och bla. intervjuats av Anne Lundberg, Stina Dabrowski, Laila Bagge, Malou von Sivers, Tilde de Paula och Peter Jidhe.Alla intervjuerna finns tillgängliga på Björns youtube-kanal ”natthiko61″

 

Varmt och Innerligt Välkommen!