Resor

Ev återkommer vi med denna retreat.

Följ med på Yogaretreat till Indien mars 2017- FULLBOKAD!

Då det har blivit flera Indienresor med fokus på yoga under årens lopp, känner jag att det är nu dags att dela med mig av atmosfären, människorna, maten, färgerna, naturen och YOGAN förstås.

Så nu kommer det att bli en resa som jag tror du kommer att ha med dig resten av livet. Indien går inte att beskrivas, Indien måste upplevas.

sol shalaHanna Taavola som har barnyogan på Yogaliv kommer att vara yogaassistent under veckan. Hanna är en mycket erfaren yogautövare och van Indienresenär då hon bott i Indien säsongsvis under flera år. Det känns tryggt och bra då Hanna kan och vet det mesta om Indien. <3

Så här kommer programmet att se ut:

Vi bor två och två i en fullt utrustad strandbungalow med dusch och toalett.
På morgonen innan första yogapasset serveras färsk fruktsallad, färskpressad juice och thé. Efter yogapasset serveras en härlig vegetarisk vällagad brunch,
sen få man sin egna tid tills det är dags för ett Em pass och meditation i solnedgången.
Efter det serveras en supergod middagsbuffé.
Vi har en ledig dag för egna utflykter och då förslagsvis på onsdagen. Då kan man välja en båttripp som ingår i priset el göra en egen utflykt.
Du betalar 7 500 kr/person för boende, mat, yoga 1 vecka.
Det finns möjlighet och boka massage och andra sköna behandlingar på Bamboo eller på andra närliggande ayuervediska strand agondabehandlingscenter.

Själva retreaten startar den 4/3-11/3. Det innebär att det finns möjlighet att ”landa mjukt” efter resan och då föreslår vi jättemysiga Agonda beach i närheten av vårt retreatställe i Patnem beach. Där finns en fantastisk strand där det också är lugn och ro som råder. Där kan man hitta billigt boende som ni själva står för.

Den 4/3 beger vi oss alltså till Patnem beach där vi checkar in på på Bamboo på em.
Vi avslutar retreaten den 11/3 och resan hem blir på natten mot den 12/3 dvs att någon hotellnatt behövs inte då eftersom vi behöver tid att färdas till flygplatsen och tid innan avgång. Sen blir det att sussa gott på planet.

Ticket resebyrå har hjälpt till med en mycket bra och bekväm flight i samarbete med Sas och Qatar .
1 mar Luleå-Arlanda kl 06:00-07:20
1 mar Arlanda-Doha kl 09:25-17:25
1 mar Doha-Goa kl 20:30 02:35+1 =ankomst 2 mars
12 mar Goa-Doha kl 03:50-05:25
12 mar Doha-Arlanda kl 06:45-11:10
12 mar Arlanda-Luleå kl 14:10-15:25
Pris 10.495 SEK/person inkl skatter och bagage.happy goa

Vi hoppas att Du skulle vilja uppleva detta med oss.
Maila ditt intresse till: helen@yogalivlulea.se

Varma hälsningar
Helén och Hanna