Emma

Viryayoga är en dynamisk yogaform som förmedlar entusiasm och ”kom som du är-känsla” och finns till för alla som älskar att yoga. Love all, serve all!

Varje klass är uppbyggd efter tio moduler vilket medför att man under en och samma klass får en allsidig yogapraktik där man går igenom hela kroppen. Dessutom innehåller Viryayoga alltid ett biomekaniskt (rörelselära) och filosofiskt tema. Man kan säga att asanas (yogapositioner) är gymnastik för kroppen och det filosofiska temat är gymnastik för själen. Viryayoga bygger upp fysik, tanke och teknik bit för bit och blir din yogiska verktygslåda i vardagen!

Jag som undervisar heter Emma Johansson. Varför jag valde att fördjupa min praktik inom Viryayoga var för att just denna yogaform tilltalar min personlighet då jag som person tycker om att ha roligt och utforska min omvärld och de utmaningar jag stöter på. Viryayogan tillåter mig att utveckla min yogapraktik utifrån den tillgång jag har i min egen kropp, varje dag, oavsett förutsättningar.

Yogan har blivit en viktig del i min vardag då jag för några år sedan drabbades av utmattning. Genom yogan har jag lärt mig att umgås med mig själv och att acceptera både min inre och min yttre värld. Och gör det fortfarande. Jag är så tacksam.

I yogan möter jag mig själv. I det mötet tillåter jag mig själv att vara den jag är. Den jag är just nu, i stunden. Yogamattan är mitt ”space” som jag äger och där jag får vara precis den jag är, både fysiskt och känslomässigt. Detta underbara vill jag dela med mig av till dig.

Välkommen att finna ditt ”space” på yogamattan!

Emma Johansson

Diplomerad yogainstruktör i Viryayoga